Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Berat Gecesi nedeniyle yayınladığı videoda, Altılı Masa'yı hedef alarak, 'Millet neyi konuşuyor? Beşli Masa, beş altıya mı çıktı bilmem ne. Milletin Berat Gecesi gitti. Yarın gece yapaydınız ne yapacaksınız. Bunlarla uğraşan zaten ziyandadır. Biz ziyanda olmayacağız inşallah' dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca YouTube üzerinde yaptığı yayında Altılı Masa'yı eleştirerek kandil gecesinin arka planda kalmasını eleştirdi.

HDP İLE BİRLİKTE OLANLARA...

Cübbeli Ahmet Hoca ''Bu arada güzel bir dua yapalım. Ya Rab bu vatan için, dinimiz için, mescitlerimiz için, medreselerimiz, ırzlarımız, namuslarımız için kurban olduğum sana en hayırlı olanlar kimlerse onların seçilmelerini nasip eyle. Dış güçlerle irtibat kuranları, PKK ile birlikte olanları, iş tutanları kahreyle, mahveyle, perişan eyle. HDP ile birlikte olanlara, HDP'ye bakanlık vereceğiz diyenlere fırsat verme ya Rab. Vatanımızı böldürme ya Rab. Birliğimizi bütünlüğümüzü daim eyle ya Rab. Sen hile peşinde masa sandalye peşinde, köşe kapıp da ona da buna da yağlı kemik vereyim diye bu milletin maddi manevi değerlerine zarar verecek insanlara bu vatanda makam verme ya Rab.' açıklaması yaptı.