CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, kentte yaşanmış olan sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak 'Burada su dolu. Sabahtan beri hem valilik hem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı hem de belediye burada iki tane motoru çalıştıramıyor. Bu memlekette iki tane su pompası yok. Suyun altında araçlar var. Her yer tıkalı. Bunun altında insanoğlu var' dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, depremin peşinden yaşanmış olan sel felaketine ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Aydınlık, şunları söylemiş oldu:

'Burada su dolu. Sabahtan beri hem valilik hem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı hem de belediye burada iki tane motoru çalıştıramıyor. Bu memlekette iki tane su pompası yok. Suyun altında araçlar var. Her yer tıkalı. Bunun altında insanoğlu var. Hala belediye, valilik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı iki tane motor bulup burada çalıştıramadı. İktidarınızda yere girsin. Bu memlekette iki tane motor bulamıyorsanız; yere girsin bu belediye de bu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da. İnsanlar altında sabahtan beri dört tane motor bulamıyorlar. 30 tane motor alın burada çalıştırın. Yok mu bu memlekette?'