Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, Demokrat Parti Genel Merkezi önünde nöbet tutan polislerin 'yeterli eleman yok' diyerek geri çekilmesine tepki gösterdi.

'Güvenlik makalesi okumadan bakan oldu'

İçileri Bakanı Süleyman Soylu'ya tepki gösteren Enginyurt, 'Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve Afyonkarahisar milletvekili Gültekin Uysal ile birlikte TBMM'de 2 milletvekiliyle Demokrat Parti'yi temsil edilen 77 yıldır bir siyasi hareket Adnan Mendereslerin, Turgut Özalların ve Süleyman Demirellerin genel merkezi İçişleri Bakanı olup güvenlik makalesi okumadan bakan olan Süleyman Soylu mafya babalarına, uyuşturucu baronlarına ve kapkaççılara hem koruma veriyor hem de çakarlı araç tahsis eden Soylu, Demokrat Parti Genel Merkezi'nin korumasını maalesef 'yeterli eleman yok' diyerek geri çekti' dedi.

Soylu bizi korumasız bıraktı

Enginyurt, 'Millet İttifakı'ndan yana olduğumuz ve tavrımızı net koyduğumuz için Süleyman Soylu bizi korumasız bıraktı. Süleyman Soylu doğru yolda gidenlerin görülmeyen orduları vardır. Biz allahın izni ile kimseden korkmadık korkmayız. Bu genel merkezi inşallah milletimiz koruyacak ama sen gün gelecek yüzüne bakacak insan bulamayacaksın yazıklar olsun' dedi.