Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin etkilerinden kurtulmaya çalışırken vatandaşlar şimdide şehirleri sel basmaya başladı.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, deprem bölgesi olan Malatya'da vatandaşların yarısının çökmesine rağmen devletin hala Millet Bahçesi yapmaya çalışmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cemal Enginyurt videoyu şu sözlerle paylaştı:

'Malatya'da Millet yok. Millet bahçesi yapıyorsunuz. Yazıklar olsun.'

Enginyurt videoda şunları söyledi:

MALATYALI ORTADA YOK BUNLAR MİLLET BAHÇESİ DERDİNDE

'Bugün Malatya'dayız. Malatya Türkiye'de gündeme gelmesede en fazla hasar gören illerimizden bir tanesi. Tıpkı Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay gibi... Malatya'dan millet göçmüş neredeyse nüfusun yarısı Malatya'yı terketmiş. Malatya'da evler yıkılmış ev kalmamış... Malatya'ya iktidar Recep Tayyip Erdoğan millet bahçesi yapıyor. Millet yok ortada. Malatyalı yok ortada. Bunlar Millet Bahçesi yapmaya devam ediyor. İşte sizin can derdiniz mi mal derdiniz mi ne olduğu net bir şekilde ortaya çıkıyor. Bunun adı can derdinde olmak değil mal derdinde olmaktır. Malatyalı konteynır, çadır bekliyor ayağa kalkmayı bekliyor siz inadına paraları millet bahçesine yatırmaya devam ediyorsunuz. Sonrada milleten kahvaltılık istiyorsunuz yazıklar olsun.'