Canlı yayında olay İddia! İmamoğlu lobisi yakında çalışmalara başlar

Altılı Masa'nın 12. toplantısının ardından cumhurbaşkanı adaylığına ilişkin tartışmalar gündem olurken tv100 ekranlarında Avukat Serkan Topel dikkat çeken bir iddiada bulundu. Topel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun milletvekilliğini kaybedeceğini söyleyerek 'Sayın İmamoğlu lobisi çalışmalara başlar.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Altılı Masa12. bir araya geldi. Millet İttifakı, Saadet Partisi ev sahipliğinde saat 14.00'te bir araya gelirken toplantı yaklaşık altı saat sürdü.

Toplantı sonrası yapılan yazılı açıklama ile aday konusunda ortak bir anlayışa ulaşıldığı söylendi. Adayın bu toplabntıda da net olarak açıklanmaması parti liderleri arasında anlaşmazlık olduğu tartışmalarına yol açtı. Millet İttifakı'nın 12. görüşmesi sonrası tv100 ekranlarında  Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında gündem değerlendirilirken Avukat Serkan Topel dikkat çeken bir iddiada bulundu.

İMAMOĞLU LOBİSİ ÇALIŞMALARA BAŞLAR

Serkan Topel, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin iddiasını "Kılıçdaroğlu’nun 14 Mayıs itibariyle hem CHP Genel Başkanlığını hem de milletvekilliğini kaybedeceğini düşünüyorum. Sayın İmamoğlu lobisi çalışmalara başlar." sözleriyle ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN