Cumhuriyet Tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi Ülkede hayata geçerken Bilecik'te düzenlenen TOKİ kura çekimiyle Pazaryeri ilçesinde 100 vatandaş uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleriyle ev sahibi olacak.

Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, seçim öncesinde TOKİ konusunda Pazaryeri halkına söz vermiştik, bu sözü yerine getirecek olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz inşallah bundan sonra Pazaryeri ilçesi göç veren değil göç alan bir ilçe olacak dedi.

Son yıllarda organize sanayi bölgesine yatırımların arttığını ve kurulacak fabrikalar nedeniyle ilçenin en başlıca sorununun konut olduğunu söyleyen Başkan Tekin, ilçede TOKİ tarafından 100 konut yapılacağını ve inşallah TOKİ ile bu sorunu zamanla çözeceğiz ifadesinde bulundu.

'Ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz'

Başkan Tekin 'Pazaryeri Belediyesi olarak daha iyi hizmet için her gün daha fazla çalışarak, vatandaşlarımızdan aldığımız güçle onlara daha sağlıklı ve güzel ortamlarda yaşam imkanı sunmak adına TOKİ ile yaptığımız görüşmeler nihayetinde bu gün çekilen kura ile ilçemizin ilk kez TOKİ çalışmasıyla tanışıyor. Ne söz verdiysek bir bir yerine getiriyoruz. Kura çekiminde ismi çıkan hemşehrilerimi kutluyorum, ismi çıkmayan hemşehrilerimizde üzülmesinler. Yeni toplu konut alanlarının oluşturulması için girişimlerimizi ve görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Şimdiden sosyal konutlarımızdan yararlanacak olan ailelerimize, evlerinde sağlıklı ve hayırlısıyla oturmalarını diliyorum. TOKİ toplu konut projemizin Pazaryeri İlçemize kazandırılması noktasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı'ya, AK Parti Bilecik İl Başkanımız Serkan Yıldırım'a Toplu Konut İdaresi Dairesi Başkanımıza, Genel Müdürlerimize, teşekkürlerimizi sunuyorum. Hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun 'diye konuştu.