DOLAR

39,9584$% 0.32

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

47,0584% 0.42

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.199,48%-1,30

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.853,00%-1,08

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.331,00%-1,09

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4283684฿%0.2537

Created with Highcharts 8.2.2
a

Bekir Bozdağ’a Anayasa kitapçığı fırlatan vekil konuştu

CHP'li vekil Aysu Bankoğlu Can Atalay'ın vekilliğinin düşürülmesi kararını okuyan Meclis Başkanvekili Bekir Bozdağ'a Anayasa kitapçığı fırlatmıştı. Gündem yaratan hareket hakkında Aysu Bankoğlu'ndan açıklama geldi.

Gezi Parkı davasında 18 yıl hapis cezası alan ve cezaevinde bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay‘ın milletvekilliği düşürüldü. Bekir Bozdağ‘ın kararı okuduğu sırada yaşanan olay ise gündem olmuştu.  Atalay’ın vekilliğinin düşürüldüğü anlarda Meclis’te tansiyon bir anda yükselirken, Bozdağ’ın kürsüsüne doğru yaklaşan CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu elindeki Anayasa kitapçığını fırlattı.

“PLANLI BİR ŞEY DEĞİLDİ”

Canlı yayın sırasında kameralara saniye saniye yansıyan görüntülerin ardından olaya ilişkin Sözcü TV’ye konuşan Bankoğlu, “Planlı bir şey değildi. Anayasa’yı göstermeye gittim ama dayanamadım, fırlattım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başak Demirtaş adaylık başvurusu yaptı mı?

HIZLI YORUM YAP