Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 'Gençlerle Baş Başa' programı çerçevesinde müzik ve resim alanında yetenekli öğrencilere eğitim veren Ankara'nın sayılı güzel sanatlar lisesinden Sincan Itri Güzel Sanatlar Lisesi'ni ziyaret etti. Geleceğin sanatçıları ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Ercan, 'Sizler seçkin öğrencilersiniz, çünkü siz sanatçı öğrencilersiniz. Özel yetenekleriniz var, sizler farklısınız' dedi.

Sincan'la ilgili yatırımları ve projeleri öğrencilere anlatan Başkan Ercan, ilçenin yarınlarıyla ilgili de fikir alışverişinde bulundu. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Ercan'a daha önce verdiği destekler için öğrencilerden teşekkür geldi.

BAŞKAN ERCAN: 'ELİMİZDEN GELENİ YAPARIZ'

'Geçen sene İzmir Çok Sesli Korolar Festivali için bize ulaşım desteği vermiştiniz. Sayenizde hem şehir içi ulaşımda hem de İzmir'e gidiş dönüşümüzde çok konforlu bir seyahat yapmıştık. Orada çok güzel geri dönüşler aldık' diyerek Başkan Ercan'a teşekkür eden bir öğrenci ulaşım desteğinin devam etmesini talep etti. Başkan Ercan da gereğini yapacaklarını belirtti.

Sokakta sanat yapmak istediklerini söyleyen müzik bölümü öğrencileri Sincan'da bir Sanat Durağı istediklerini ifade ederken, resim bölümü öğrencileri de grafik-tasarım gibi konularda belediyeden seminer desteği istedi.

Başkan Ercan sokak hayvanlarını beslediğini belirten bir öğrencinin mama talebi üzerine 'Biz kendimiz zaten günde 300 kilo mama üretiyoruz. Tabi ki size mama göndeririz' dedi.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Başkan Ercan, sohbetin ardından Itri Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ve öğretmenleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.