DOLAR

39,0313$% 0.29

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,1956% 0.34

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.203,21%1,95

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.855,00%1,21

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.336,00%1,22

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4228128฿%-2.31738

Created with Highcharts 8.2.2
a
  • Dijital Gaste
  • Gündem
  • Bakıcılığını yaptığı kadını depremde evden çıkardı, altınlarını çaldı! Serbest bırakıldı…

Bakıcılığını yaptığı kadını depremde evden çıkardı, altınlarını çaldı! Serbest bırakıldı…

Kahramanmaraş'taki büyük depremler sonrası tüm Türkiye yasa boğuldu. Depremin olduğu bölgede bir skandal daha yaşandı. Bakıcılığını yaptığı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ve paraları çaldığı belirlenen Emrah G. (49), kaçtığı Muğla'da yakalandı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, evden hırsızlık olayıyla ilgili 46 AAG 185 plakalı otomobilin Muğla’ya giriş yaptığı bilgisine ulaştı. Denizli kara yolundaki uygulama noktasında durdurulan otomobilde; 4 altın yüzük, 2 çift altın küpe, 3 çeyrek altın, 1 bilezik, 1 tam altın, 2 bin 400 sterlin, 8 bin 150 euro ve 8 bin lira ele geçirildi.

Kahramanmaraş’ta bakıcılığını yaptığı yaşlı kadını depremin ardından dışarı çıkarıp, evdeki altın ve paraları çaldığı tespit edilen Emrah G. ile otomobildeki annesi N.G., gözaltına alındı. N.G., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakılırken, Emrah G. ise adliyeye sevk edildi.

Emrah G., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Naci Görür canlı yayında deprem beklenen illeri açıkladı!

HIZLI YORUM YAP