DOLAR

35,6221$% 0.15

EURO

36,9249% -0.43

GRAM ALTIN

3.118,51%0,63

ÇEYREK ALTIN

5.083,00%0,47

TAM ALTIN

20.283,00%0,53

BİTCOİN

3660404฿%-5.43546

a

Bakan Mehmet Şimşek duyurdu! 24 ay taksit uygulanacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, deprem bölgesindeki vergi mükelleflerinin borçları için 24 ay taksit uygulanacağını duyurdu. 

Bakan Şimşek açıklamasında, “Deprem bölgesinde uygulanan mücbir sebep hali dün itibarıyla sona erdi. Ancak depremden etkilenen mükellefler bireysel başvuruyla mücbir sebepten yararlanmaya devam edecek. Birikmiş vergi borçlarını tek seferde ödemekte zorluk çeken mükelleflere faizsiz 24 ay taksit imkanı sunuyoruz.” ifadesini kullandı. 

Şimşek şunları kaydetti: 

Bugünkü fiyatlar ile son iki yılda deprem için yaklaşık 2,6 trilyon lira harcadık. Deprem yaralarını sarmak için bütçe imkanlarını seferber etmeye devam edeceğiz.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Araç sahiplerini şoke edecek haber! Akaryakıt fiyatlarında cep yakacak artış geliyor

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.