DOLAR

38,8949$% 0.36

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,4533% -0.25

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.999,77%-0,80

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.654,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.535,00%0,01

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4014496฿%-0.2081

Created with Highcharts 8.2.2
a

Bakan Mahmut Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor

Kahramanmaraş depreminin vurduğu 11 ilde eğitim ve öğretime ara verilmişti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den deprem bölgelerindeki eğitimle ilgili flaş açıklama geldi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer depremden etkilenen Kahramanmaraş, Adıyaman, Malatya ve Hatay’ın bazı ilçelerinde 27 Mart’tan itibaren kademeli şekilde eğitime başlanacağını açıkladı.

Bakan Mahmut Özer, depremin etkilediği illerde eğitim-öğretimi sadece Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlam raporu verilen okullarda gerçekleştireceklerini söyledi.

Bakan Mahmut Özer’in açıklamaları şöyle;

‘Eğitim-öğretimi sadece Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca sağlam raporu verilen okullarımızda gerçekleştireceğiz.

Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya illerimizin bazı ilçelerinde 27 Mart itibarıyla yüz yüze eğitim başlayacak. Sadece sağlam raporu verilen okullarda eğitim başlayacak.

4 ilde Milli Eğitim Bakanlığı olarak 10 ilimizde eğitimler başlamış olmasına rağmen çocuklarımızı yalnız bırakmamak üzere çadırlarda yalnız bırakmadık. 1793 çadır ve konteyner ve prefabrik okulda eğitim öğretim devam ediyor.

Malatya’da Arapgir, Arguvan, Kale, Pütürge, Yazıhan, Darende ve Hekimhan ilçeleri, Adıyaman’da Kahta, Gerger, Sincik ve Samsat ilçeleri, Kahramanmaraş’ta Andırın ve Ekinözü ilçeleri, Hatay’da Yayladağ, Altınözü, Erzin, Reyhanlı, Payas, Dörtyol ve Arsus ilçelerinde eğitim öğretim başlıyor.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: 45 bin öğretmen ataması olacak!

HIZLI YORUM YAP