Kahramanmaraş merkezli depremler ardından pek çok kişi bölgeye giderek çeşitli şekillerde depremzedelere yardımcı oldu. Afet bölgesinde gidenlerden biri de ünlü oyuncu Aslı Tandoğan oldu.

UCİM koordinatörlüğünde afet bölgesine giden Aslı Tandoğan, hem depremzedelere ihtiyaçlarını ulaştırdı hem de depremzede çocuklara eğlenceli vakit geçirmelerinde yardımcı oldu.

Ayrıca Kahramanmaraş'ta depremzede bir çift Ayşe ile Nevzat'ın nikah şahitliğini yapan Aslı Tandoğan, o anları da sosyal medya hesabından yayınladı.

'O KADAR ÇOK DUYGUYU BİR ARADA YAŞADIM Kİ'

Duygusal bir mesaj yayınlayan Aslı Tandoğan, şu ifadeleri kullandı:

O kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki… Anlatmam mümkün değil. Çadır kentte kalan Ayşe ve Nevzat'ın (gelin tarafı) nikah şahidi oldum. Akıllı bıdık Ertuğrul'la puzzle yaptım. Canım ülkemin canım çocuklarıyla, anneleriyle sarıldım, dertleştim. Güzel yurdumun güzel insanları en güzel şeyleri hak ediyorlar. En kısa zamanda evlerine ve düzenlerine kavuşmaları dileğiyle.

Paylaşımlarda Aslı Tandoğan, erzak ve battaniye gibi ihtiyaçları depremzedelere götürürken görüldü. Oyuncuya, Ayşe Tolga ve Janset Paçal gibi isimler de eşlik etti.