Halit Ziya Uşaklıgil'in 1901 yılında kitaplaşan unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu, 2008-2010 yılları arasında Tv ekranlarında dizi halinde yayınlanmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Dizinin sahne editleri halen sosyal medyada viral olmaya devam ederken Aşk-ı Memnu'nun film olarak çekileceği haberi geldi. Aşkı Memnu ne demek diye merak edenler için Yasak Aşk anlamına geldiğini de söyleyerek detaylara geçelim.

Aşk-ı Memnu'nun film olarak bir internet platformunda yayınlanacağı dedikoduları dolaşırken Farah Zeynep Abdullah'ın 'Bihter!' diye Tweet atmasıyla iddia doğrulanmış oldu.

Aşkı Memnu yeni çekiminde detaylar merakla bekleniyordu.aş

Dizinin Nihal'i Hazal Kaya da merakla beklediğini söylerken dönem filmi olarak çekileceğini de paylaşmıştı. Belli ki diziden farklı, dönemin atmosferini yansıtan farklı bir işle karşılaşacak seyirci.

Dizide Bihter karakterini Beren Saat oynuyordu. Farah'ın Tweet'inden anlaşılan o ki bu rolü güzel sanatçı sahiplenmiş.

Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter olacağı haberinden sonra peş peşe rol dağılımına dair haberler geliyor.

Bakalım gelen haberlere göre kimler hangi karakteri canlandıracak.

Aşk-ı Memnu dizisinin Nihal'i Hazal Kaya kendi rolünü canlandıracak kişiyi merak etiğini söylemişti. O isim Helin Kandemir oldu.

Dizinin Behlül'ü Kıvanç Tatlutuğ idi. Yeni Aşk-ı Memnu'nun Behlül'ü ise Boran Kuzum oldu.

Aşk-ı Memnu'nun kilit karakterlerinden Firdev Yöreoğlu, nam-ı diğer Firdevs Hanım'a hayat verecek isim Hande Ataizi oldu. Dizide bu karakteri oyuncu, şarkıcı ve model olan Nebahat Çehre canlandırıyordu.

Zerrin Tekindor'un harika taşıdığı karakter Maztmazel, yeni filmde Ebru Özkan'a emanet edildi.

Aşk-ı Memnu yeni film için nerede yayınlanacak sorusuna henüz cevap gelmedi.