DOLAR

39,1931$% 0.01

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,8498% 0.06

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.199,06%0,28

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.876,00%0,16

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.423,00%0,17

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4286055฿%-0.24272

Created with Highcharts 8.2.2
a

Ankara Kulislerini sallayan Sadullah Ergin iddiası!

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in DEVA Partisi kontenjanından CHP Ankara 1. bölge adayı olarak gösterilmesiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Sadullah Ergin hakkında Ankara kulislerini sallayan bir iddia ortaya atıldı. CHP'nin Sadullah Ergin'i adaylıktan çekmek için DEVA Partisi'nden farklı isim istediği öğrenildi.

Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin‘in CHP Ankara 1. bölgeden aday gösterilmesi parti içinde tartışmalara neden oldu. Sadullah Ergin’in DEVA Partisi kontenjanından CHP Ankara 1. bölge adayı olarak gösterilmesi hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Sadullah Ergin’e yönelik tepkilere yanıt veren CHP Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı “Tepkiler olur, tepkiler olacaktır. 2018’de ve ondan önceki seçimlerde de oldu. Önemli olan bunların üzerinden düzeni değiştiriyor ve Türkiye’nin önünü açıyor olmamız” ifadelerini kullandı.

ANKARA KULİSLERİNİ HAREKETLENDİREN İDDİA

Salıcı’nın verdiği yanıta rağmen CHP’nin konuyla ilgili harekete geçtiği iddiası Ankara kulislerini hareketlendirdi. Partiye yakın kaynakların iddiasına göre CHP, Sadullah Ergin’i adaylıktan geri çekmek için DEVA Partisi’nden farklı bir isim talep etti.

SADULLAH ERGİN DE SESSİZLİĞİNİ BOZMUŞTU

DEVA Partisi kontenjanından CHP listelerine dahil olan eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, gazeteci Murat Çelik’e yaptığı açıklamada “Ben Millet İttifakı içinde DEVA Partisi’nin adayıyım. Seçim işbirliği protokolü çerçevesinde DEVA’nın diğer adayları gibi CHP listesindeyim. Bu DEVA’nın tasarrufu. CHP’ye yüklenilmesini doğru bulmuyorum” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özlem Zengin Ebubekir Sofuoğlu'na ateş püskürdü: Bunlar AK Partili değil

HIZLI YORUM YAP