Dava sonucunu kabul etmeyen ve geri adım atmayacağını söyleyen Heard, çıkar yol bulamayınca Depp'e 1 milyon dolar dolar ödeme yapacağını belirterek uzlaşmaya varmak istediğini açıkladı.

NTV'de yer alan habere göre; Depp'in avukatları da, oyuncunun Heard'ten alacak olduğu 1 milyon doları hayır kurumlarına bağışlayacağını duyurdu. Avukatlar, Depp için konunun hiçbir zaman 'para' olmadığını vurguladı.

'HUKUK SİSTEMİNE OLAN İNANCIMI KAYBETTİM'

Heard, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda ABD'de hukuk sistemine olan inancını kaybettiğini söyledi.

Oyuncu, 'Bunu yapmayı hiçbir zaman seçmedim. Gerçeğimi savundum ve bunu yaparkan hayatım mahvoldu. Sosyal medyada karşılaştığım iftiralar, kadınların öne çıktıklarında ve gerçekleri savunduklarında yeniden ve yeniden mağdur edilme biçimlerinin kanıtı ve aslında bunun herkesin görebileceği kadar büyütülmüş bir versiyonudur' açıklamasında bulundu.

'BU BİR KABUL DEĞİL'

Heard, 'Artık nihayet altı yıl önce kurtulmaya çalıştığım bir şeyden kabul edebileceğim şartlarda kendimi özgürleştirme fırsatım doğdu. Bu bir kabul değildir. Bu bir taviz eylemi değildir. Sesimin duyulmasıyla ilgili bir kısıtlama yok' diyerek sözlerine devam etti.