Ali Babacan: İlk 48 saatte ne yaptınız?

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sosyal medya hesabından bir paylaşm yaparak iktidara tepki gösterdi. Babacan paylaşımı 'ısrarla soracağım: İlk 48 saatteki ihmaliniz yüzünden kaç can kaybettik' mesajıyla paylaştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, geçtiğimiz pazar günü il başkanlarıyla yaptığı toplantıdan kesitleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Babacan videoyu, "Israrla soracağım: İlk 48 saatteki ihmaliniz yüzünden kaç can kaybettik” mesajıyla paylaştı.

İşte o paylaşım;

“İlk 48 saatte ne yaptınız? Ne oldu? Ne yaptınız? Neyi yapmadınız? Ben Pazarcık'a, Gölbaşı'na, Elbistan'a, Hassa'ya, Antakya'ya gittim. Her yere, ama her yere gittim. Herkesin ortak sorusu; ilk 48 saat devlet neredeydi? Bir insanı, evladının olduğu enkazın başında günlerce ne için tek başına bıraktınız? Ne oldu da ilk 48 saat vatandaşımızı, ellerini parçalaya parçalaya moloz kaldırmak zorunda bıraktınız? Israrla soracağım: İlk 48 saatteki ihmaliniz yüzünden kaç can kaybettik?"

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN