Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu oldu. Cumhurbaşkanı adayının açıklanmasını ardından Millet İttifakı'nın anlaşmaya vardığı metine göre Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş cumhurbaşkanı yardımcısı olacak...

Açıklanan metinde ''İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanları Sayın Cumhurbaşkanının uygun gördüğü zamanda ve tanımlanmış görevlerle Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacaklardır'' açıklaması yer aldı.

ONLAR ARTIK TAKIM OYUNCUSU

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan FOX TV'de canlı yayınlanan programda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş hakkında açıklamalar yaptı. Ali Babacan 'Ekrem Bey'le, Mansur Bey'i takıma güçlü bir şekilde kattık, devam ediyoruz. Artık onlar takım oyuncusu' dedi.

Ali Babacan deprem tartışmaları hakkında Erdoğan'a yüklenerek 'Depremde ölümlerin çoğu ilk 48 saatte müdahale edilemediği için oldu. İnsanlar donarak öldü. Nefessiz kaldığı için, iş makineleri geç hareket ettiği için öldü. Sn. Erdoğan 'İlk 2 gün aksaklıklar oldu ama' dedi ama bir dakika. Soruyorum: İlk 48 saatte ne yaptınız?' açıklaması yaptı.

İŞTE ALİ BABACAN'IN AÇIKLAMALARI