AKP Şanlıurfa milletvekili Mehmet Ali Cevheri, katıldığı bir canlı yayın programında Memleket Partisi'ni Cumhur İttifakı'na davet etti.

Cevheri, Memleket Partisi'ni Cumhur İttifakına devam ettiği sözlerine şöyle devam etti:

MUHARREM İNCE TÜRK SOLUDUR

'Bugün Muharrem İnce'nin çizgisi Türk soludur. Ama dolayısıyla memleketçi bir yapı ve anlayışa sahiptir. Dolayısıyla Muharrem Bey için ülkenin birliği, bütünlüğü, bayrağı çok önemlidir. Devlet çok önemlidir. Biz de bugün bu noktalarda, özellikle Türkiye'nin bu hususlarında çok ciddi hassasiyetimiz vardır. Devlet millet için vardır. Devlet milletin dolayısıyla iskeleti kurulmuş bir yapısıdır, çatısıdır ama devlet Türk toplumlarında kutsal bir yapıya sahiptir.

Bugün bayrağımız, vatanımızın bölünmez bütünlüğü esastır. Sizi dışladıkları ve itham ettikleri husus, sizi Türk solu diye dışladılar ve itham ettiler.

O ADAM YİNE KAZANACAKTIR

Muharrem Beyin 'Adam kazandı' demesi bir hakkı teslim etmektir. O adam yine kazanacaktır. Çünkü adamdır. Bugün sizi dışlayan bir zihniyetle tekrar bir arada olmanız size gönül veren insanlar noktasında çok ciddi bir kırılma meydana getirecektir. Bugün benim bu davetimi saygıyla karşılayacağınızı düşünüyorum'