AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, sosyal medya hesabından hakkından çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Taşkesenlioğlu, 'Şahsıma yönelik bu yargısız infazın son bulacağına ve son derece ahlaksızca oynanan bu kumpasın yargı önünde bir an önce gün yüzüne çıkacağına inancım tamdır. Konu ile ilgili adli ve hukuki süreç başlamıştır. ' dedi.

Zehra Taşkesenlioğlu, 'son derece çirkin ve gayriahlaki' diyerek videonun yayınlanmasına tepki gösterdi. Eşi Ünsal Ban'ı suçlayan Zehra Taşkesenlioğlu boşanma aşamasında kendini haklı çıkarmak için videonun yayınlandığını belirtti. Zehra Taşkesenlioğlu videodaki tartışmanın öncesi ve sebebinin ne olduğu bilinmeden bu görüntülerin servis edildiğini belirtip 'Bu görüntüler toplum nezdinde beni küçük düşürüp itibarımı lekemeyi hedef almıştır' dedi.

Ünsal Ban beni ve ailemi kullandı

Zehra Taşkesenlioğlu videodaki tartışmanın sebebini de izah etti. Taşkesenlioğlu, 'Boşanma aşamasındaki eşi Ünsal Ban'ın kendisini ve ailesinin çevresini kullanarak usülsüzlükler yaptığını ve kendisinin de buna tepki verdiğini aktardı.