DOLAR

39,4200$% 0.12

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

46,0095% -0.05

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.289,13%0,12

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.992,00%0,17

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.881,00%0,16

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4191346฿%-1.86523

Created with Highcharts 8.2.2
a

AK Partili Özlem Zengin görevden alındı mı?

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in görevden alındığı iddialarını AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti‘nin ilk kez ikinci parti olarak mağlubiyet yaşamasının ardından çalkalanmalar sürüyor.

Yerel seçimlerdeki başarısızlığın ardından AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin‘in görevden alındığı iddia edilmişti.

AK PARTİLİ VEKİLDEN İDDİALARA YANIT GELDİ

AK Parti Sivas Milletvekili ve TBMM AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sosyal medya hesabı üzerinden Zengin’in görevden alındığı iddialarına yanıt verdi.

Güler’in ifadeleri şu şekilde:

“AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim. Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti'nin Van adayı Abdulahat Arvas ilk kez konuştu!

HIZLI YORUM YAP