Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıklayan HÜDA PAR, bugün AK Parti ile görüşecek. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, DSP ve ANAP ile temaslar ve HÜDAPAR'ın durumu ile ilgili konuştu. Yavuz, bugün saat 16.00'da HÜDAPAR'ı ziyaret edeceklerini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 'Hızlandı işler. Bu daha da hızlanarak ilerleyecek çünkü her şey zamanla oluyor. Anlar saniyeler dakikaların önemi var. Biz de bir kısım partilerle görüşme halindeyiz. Biz bugün saat 16.00'da inşallah HÜDAPAR'ı ziyaret edeceğiz' dedi.

Yeniden Refah Partisi ile ittifak olacak mı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz Yeniden Refah Partisi hakkında ''Onun dışında Yeniden Refah Partisi'yle temasımız oldu. Genel Başkanvekilimiz Binali Yıldırım Bey'le birlikte gittik. O süreç işliyor. Söylediğim partilerin dışındaki partilere ilişkin herhangi bir bilgiye sahip değilim'' dedi.

İTTİFAK GÖRÜŞMELERİ

(DSP ve ANAP ile temaslar- HÜDAPAR'ın durumu) Hızlandı işler. Bu daha da hızlanarak ilerleyecek çünkü her şey zamanla oluyor. Anlar saniyeler dakikaların önemi var. Biz de bir kısım partilerle görüşme halindeyiz. Doğru. HÜDAPAR ile temaslarımız oldu. Biz bugün saat 16'da inşallah HÜDAPAR'ı ziyaret edeceğiz. Kısa süre içerisinde nihayete varacağını umuyorum.