Fox TV'de İlker Karagöz'ün konuğu olan Ahmet Davutoğlu; Kızılay ve AFAD'ın liyakatsız biçimde yönetildiğini belirtirken eski Başbakan Binali Yıldırım'ı işaret etti. Meral Akşener'den sonra Ahmet Davutoğlu'ndan da HDP mesajı geldi..

Ahmet Davutoğlu, Kızılay ve AFAD hakkında yaptığı açıklamada 'AFAD, Süleyman Soylu'nun çiftliği olmuş. Kızılay ise Binali Yıldırım'ın çiftliği olmuş. Devlet böyle yönetilmez, afet böyle yönetilmez. Askerin insanlara yardım etmesinden çekindiler. Ben ülkenin başında olsam depremin olduğu ilk gün tüm muhalefet liderlerini toplardım. Birlik yaratırdım, o birlik vatandaşa da yansırdı. Belediye başkanları ve valileri de ayırmadan toplardım.' dedi.

AHMET DAVUTOĞLU'NDAN HDP SÖZLERİ! 'TEMAS KURULABİLİR'

'İlk turda seçimi kazanacağıma dair şüphemiz yok. Özellikle son yapılanmadan sonra ilk turda seçimi kazanacağız. Osman Öcalan'ı TRT ekranlarına çıkaranlar, döndüler altılı masanın altında HDP var dediler. HDP, meşru bir siyasi partidir. Osman Öcalan kırmızı bültenle aranan bir teröristti. HDP, meşru bir siyasi partidir. Cumhurbaşkanı, herkesten oy istemek durumundadır. Herkesle temas kurabilir. AK Parti'nin de MHP'nin de tabanına seslenecek.