DOLAR

39,0322$% 0.29

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

44,1923% 0.33

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.178,99%1,36

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.833,00%1,08

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

27.249,00%1,08

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4316587฿%0.33858

Created with Highcharts 8.2.2
a

Afşin Yurdakul, Habertürk'e veda etti!

Habertürk programcısı Afşin Yurdakul, 2003 yılından bu yana görev yaptığı Habertürk TV'den ayrıldı. Veda konuşması yapan Yurdakul, "Türkiye'nin bütün renkleri, bütün renklerine emanet olsun. Allah'a ısmarladık." ifadelerini kullandı.

2003’ten bu yana Habertürk programcısı olan Afşin Yurdakul, kanaldan ayrıldı. 

TÜRKİYE’NİN BÜTÜN RENKLERİ, BÜTÜN RENKLERİNE EMANET OLSUN

Habertürk’te HT 360 programını hazırlayıp sunan Afşin Yurdakul, Habertürk’e veda ettiğini duyurdu. Bugün gerçekleşen son yayının ardından izleyicilere veda eden Afşin Yurdakul şöyle veda etti;

“Bugün bu ekranda son yayın. 10 yıl çok uzun bir süre. Bu ekrandayken hep krizlerle boğuştuk diyebilirim. Tüm birimlerde omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarıma ve izleyicilere teşekkür ediyorum. Bu kısım belki en duygulu olanı olacak, beni hep ‘Dünyada en iyisi neredeyse git öğren evladım sonra gel ülkende hizmet et’ diye yetiştiren rahmetli anneme ve canım babama teşekkür ediyorum. Bu meslek büyük bir kıskaçta, demokrasi olmadan, hukukun üstünlüğü olmadan, ifade özgürlüğü el üstünde tutulmadan nefes alamaz. Nefes aldırmak hepimizin görevi. Dünyanın bu kritik zamanında ülkeme de hakkıyla demokrasi, adalet, refah, ferahlık diliyorum. Türkiye’nin bütün renkleri, bütün renklerine emanet olsun. Allah’a ısmarladık.” 

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

‘Kuru Otlar Üstüne’ filmi Türkiye’nin Oscar adayı!

HIZLI YORUM YAP