6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 10 ilimizde ağır kayıplar verirken Türkiye'yi de yasa boğdu. Yıkılan binalarda ihmali olanlar tek tek tespit edilirken Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında çarpıcı bir konuya daha dikkat çekti.

Haber Vakti yazarı Abdurrahman Dilipak, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaşanan yıkımlarla ilgili herkesin müteahhitlerin hilesini konuştuğunu söyleyerek 'Kimse taşeronları, belediyecileri, bürokratları, siyasileri konuşmuyor. Rant uğruna kiraları yükseltmeyin diyorlar da, siyasi çıkar uğruna, siyasi rant uğruna yandaşlardan, ihale hilelerinden, rüşvetten söz eden var mı?' dedi.

İŞTE ABDURRAHMAN DİLİPAK'IN BUGÜNKÜ KÖŞE YAZISININ BÖLÜMÜ

Biliyoruz değil mi, 'Biz ahir zaman peygamberi'nin ümmetiyiz. Ne garip değil mi, herkes müteahhitlerin hilesini konuşuyor. Ama kimse taşeronları, belediyecileri, bürokratları, siyasileri konuşmuyor. Rant uğruna kiraları yükseltmeyin diyorlar da, siyasi çıkar uğruna, siyasi rant uğruna yandaşlardan, ihale hilelerinden, rüşvetten söz eden var mı?
'Başkalarına öğütleyip durdukları şeyleri kendileri yapıyorlar mı' bakın bakalım.

Kimi AK Parti'den kaçıp CHP'ye sığınmaya çalışıyor, kimi CHP gelir korkusuyla AK Partiye tutunmaya çalışıyor. Çoğu kimsenin aklına tevbe etmek ve Allah'ın ipine tutunmak gelmiyor bile. Sağdan-soldan birileri, farkında olarak ya da olmayarak kendilerini Allah'ın elinden alacak, gazabından kurtaracak birini arıyor. Oysa böyle biri yok!
Onlar zaman kaybediyorlar. Onlar kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar.
O kurtarıcı sandıkları dini ve siyasi önderlerin çoğu 'kendisi himmete muhtaç bir dede, nerde ki gayrıya himmet ede'
Onlar da belki kendilerini kurtarmak için sizin oyunuza, desteğinize muhtaç hissederek böyle davranıyordur. Sonunda onlar da, kaçtıklarını sandıkları şeye doğru koşuyorlar.