DOLAR

38,8546$% 0.23

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,5667% -0.07

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

4.042,09%0,25

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.683,00%0,30

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

26.649,00%0,29

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

4006902฿%-0.25301

Created with Highcharts 8.2.2
a

O Avrupa ülkelerindeki PKK'lı sayıları Kandil'i bile aştı!

Gazeteci Nedim Şener, Avrupa ülkelerindeki PKK sempatizanlarının sayısını paylaştı. Şener'in açıkladığı verilere göre Avrupa'da Kandil'den daha çok PKK sempatizanı olduğu ortaya çıktı.

Hürriyet yazarı, Gazeteci Nedim Şener, bugünkü yazısında ilginç bilgilere yer verdi. Avrupa ülkelerinde kümelenen PKK sempatizanlarının sayılarını paylaşan Şener’in verilerine göre en çok PKK’lının bulunduğu bölgelerden birisi de Avrupa oldu.

Avrupa’da yer alan PKK sempatizanlarının sayısının Kandil’deki sayılarını bile aştığı ortaya çıktı. 

Türkiye’nin Irak ve Suriye’ye yapması planlanan büyük operasyonuna değinen Şener, operasyonlar sırasında terör örgütü yandaşlarının Avrupa ülkelerinde eylemlerini artırabileceği uyarısında bulundu. 

Terör örgütünün Avrupa’yı uyuşturucu ticareti, haraç toplama, insan kaçakçılığı yaparak finans, propaganda için merkez, terörist temini için insan kaynağı, malzeme temini için lojistik üssü olarak kullandığını söyleyen Şener, “PKK’lılar eylemler yaparak da Avrupa ülkelerini seslerini duyurabilecekleri propaganda merkezi haline çeviriyorlar. PKK’lı teröristler son üç yılda Hollanda, Almanya, Avusturya, İsveç, Fransa, İsviçre ve Belçika’da eylem yaptılar. ” ifadelerini kullandı.

Şener, bu kişilerin tüm Avrupa ülkelerinde toplam sayısının 100 bini bulduğununun altını çizerek, “PKK sempatizanları örgütün bir talimatı ile harekete geçip kentleri ateşe verebiliyor.” dedi. 

AVRUPA ÜLKELERİNDEKİ PKK’LI SAYILARI

İşte Avrupa ülkelerindeki PKK sempatizanlarının sayıları;

Almanya’da 20 bin
Fransa’da 20 bin
İsviçre’de 15 bin
Hollanda’da 10 bin
Belçika’da 8 bin
Avusturya’da 6 bin
İngiltere’de 5 bin
İsveç ve Danimarka’da 4 bin
Rusya’da 3 bin
İtalya ve Norveç’te bin

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

DEM Partili Belediye Başkanı partisinden istifa etti

HIZLI YORUM YAP