DOLAR

38,7158$% -0.14

Created with Highcharts 8.2.2
EURO

43,6074% 0.52

Created with Highcharts 8.2.2
GRAM ALTIN

3.942,83%-0,45

Created with Highcharts 8.2.2
ÇEYREK ALTIN

6.520,00%-0,74

Created with Highcharts 8.2.2
TAM ALTIN

25.993,00%-0,77

Created with Highcharts 8.2.2
BİTCOİN

3950669฿%-1.2902

Created with Highcharts 8.2.2
a

CHP'li Mustafa Adıgüzel TBMM'de arıcı kıyafeti giydi…

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel’den Meclis’te arıcı tulumu ile konuşma yaptı. Arıcıların sorunlarına dikkat çekmek için bunu yaptığını ifade eden Adıgüzel, kürsüden duman çıktı.

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca başkanlığında toplandı. Gündem dışı konuşmalar bölümünde söz alan CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, arıcılık yapan vatandaşların sorunlarını dile getirdi.

Ardından beraberinde kürsüye getirdiği arıcı kıyafetini giyen Adıgüzel, Milltevekillerine “Kulaklarınızın dikkatini çekemedik belki gözlerinizinkini çekeriz” diyerek AK Parti’lilere doğru da ‘duman’ sıktı. 

Adıgüzel açıklamasında “Korkmayın arkadaşlar, bu bir arıcının resmi. Bu emeğin, alın terinin resmi, sizlere sağlıklı bal yedirmek için evlerinden, ocaklarından uzaklarda, dağ başlarında, çadırlarda ve barakalarda aylarını, yıllarını veren insanların resmi. Defalarca konuştuk, kulaklarınızın dikkatini çekemedik. Belki gözlerimizin dikkatini çekeriz diye bunu yapıyorum. Sadece arılar için değil, sizin için de konuşuyorum. Sağlıklı bal yemeğe hakkı olan herkes için çocuklar, hamile kadınlar, yurtlardaki öğrenciler, askerdeki Mehmetçikler için konuşuyorum. Sahte balla zehirlenen bütün toplum için konuşuyorum. Arılara ihtiyacı olan doğal hayat, çiçekler, meyveler için konuşuyorum, itiraz edeni de tütsülüyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s


En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Antalya'da faciaya ramak kala! Bir yolcu uçağı ön dikme üzerine indi

HIZLI YORUM YAP